English French German Dutch Spanish Portuguese Arabic Greek ...

Voor uw kind(eren)

Vandaag de dag is de kennis van meerdere talen meer dan noodzakelijk. Daarom organiseert MAB lingua ook taallessen voor kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar.

 

Het aanleren van een nieuwe taal bij kinderen gebeurt spelenderwijs: we gebruiken hiervoor interactieve spelletjes, verhalen, liederen,...waarbij de leerkracht de kinderen een basiskennis van de woordenschat van de gewenste taal bijbrengt en hen bovenal motiveert om de taal actief te spreken op een manier die zij leuk vinden. Dankzij deze 'aanpak op maat ' zal uw kind zich al heel snel in deze nieuwe taal uitdrukken, heel natuurlijk en zonder moeite.

En wat meer is: deze methode geeft aan verlegen kinderen de kans om de andere leeftijdsgenootjes bij te benen omdat ze bovenal willen deelnemen aan dit spel!!!

De sfeer is dan ook helemaal niet schools maar meeslepend en wakkert motivatie aan.

Wij beschouwen het als onze eervolle plicht om kinderen een les aan te bieden die ze graag volgen en waar ze plezier aan beleven.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op zodat wij met U de meest doeltreffende planning kunnen opmaken voor het organiseren van de lessen: wij richten ons tot groepen van maximum 10 kinderen gegeven op de school van de kinderen of bij U thuis rekening houdend met uw verlangens en uw verwachtingen.

 

 

Voor studenten

Internship Language - Tennis

References